Vi elsker mekanik

Det er drivkraften bag Ingeniørhuset Aarhus. Vi elsker at konstruere og at løse en konstruktionsudfordring på den mest drifts- og økonomieffektive måde. Det er konstruktionsopgaver, vi løser flest af, inden for et bredt spektrum af industrier. Det har gjort mekanisk konstruktion til vores kernekompetence. Vi trives bedst med udfordringer og tror på, at det er de udfordrende opgaver, der rykker os mest som ingeniører. Som en naturlig konsekvens af vores rolle som konsulenter favner vi bredt hvad angår kompetencer i 3D CAD software og PDM-systemer, herunder:

Solidworks
Autodesk Inventor professional
CREO
Catia
Siemens NX

Vi vil på den baggrund også meget let kunne tilpasse os at arbejde i andet CAD software. Ligesom ERP og DMS systemer som SAP, Infor XA, Microsoft Dynamics XA, Axapta, Baan mv. er en naturlig del af vores hverdag.

I trygge hænder

Vi råder over kompetencer inden for projektledelse, alle med maskinteknisk og ingeniørmæssig baggrund, så den mekaniske forståelse vil altid være i højsædet. Det mener vi er en af de vigtigste parametre, når et udviklingsprojekt skal drives sikkert i mål. Er der hos en kunde behov for en projektleder på konsulentbasis, har vi meget fokus på, at dennes arbejde skal have en meget høj grad af overleverbarhed. Det er i den situation meget vigtigt, at alle informationer er nemme at gå til og overskueliggjorte, når projektet er slut, og konsulenten ikke længere er engageret hos kunden.

Vi elsker automation

Står du og mangler en kompetent sparringspartner, en dygtig programmør eller måske en projektleder indenfor automation har vi ekspertisen.
Et automations projekt skal leve op til fremtidens krav for integrering i et produktionsmiljø, hvilket stiller store krav til softwaren.
Ofte skal udstyret integreres mod et MES system og stille til stadighed flere og flere produktionsdata til rådighed. Samt leve op til større krav om sporbarhed og IT sikkerhed.
Udfordringer som vi kan løse.

Vi har mange års automations erfaring inden for mange forskellige brancher og har været med gennem hele processen, både på OEM siden og som slutkundens repræsentant.
– Idé
– Specifikation
– Design
– Kodning
– Test
– Idriftsættelse
– Overlevering
– Træning

Referencer:
– Plc (Siemens, Rockwell, Beckhoff)
– HMI (Siemens, Rockwell)
– Robotter (Denso, KUKA)
– Servo (Siemens, Rockwell, Bosch-Rexroth, LinMot)
– Integrering af div udstyr (Vision, Lasere, scannere etc.)

Andre produkter hjælper vi naturligvis også gerne med og tilegner os den nødvendige viden.

Vores certificering - din sikkerhed

Ingeniørhuset Aarhus er certificerede i CE-mærkning af Dansk Standard.

CE-mærkning er i dag et lovkrav for alle nybyggede maskiner, samt ved ombygning og salg af
ældre maskiner. En CE-mærkningsproces kan være omfattende og uoverskuelig, især hvis det
kun er noget, man har brug for at gøre sjældent.

Ingeniørhuset Aarhus har erfaring i CE-mærkningsprocessen og kan derfor meget effektivt
hjælpe vores kunder med at udføre risikovurderingerne og samle det tekniske dossier, der skal
til for, at en maskine kan CE-mærkes korrekt og med god samvittighed